figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. december 1., kedd

Megjelenő szépségek (43) - december


Igen, elérkezett, megjött a tél első hónapja. Most már tényleg csak a havat várom, de nagyon! Ahogy az decemberben lenni szokott, nincs sok megjelenés, ez kicsit nyugisabb időszak külföldön (az mellékes, hogy itthon pont most van a dömping időszak).


Mindösszesen két aprócska megjelenésről tudok, ami engem érdekel. Fun - fact, hogy az egyik könyv írónőjének előző könyve volt az egyetlen megjelenés tavaly decemberben is.Lia Riley: With Every Breath - Na, az ő könyve volt tavaly az egyetlen decemberi megjelenés. Nem véletlen, hogy az új regénye is bekerült a kalapba. Szeretem, hogy nem ugyanazokon az helyeken játszódnak a történetei, hanem "vándorol" az írónő. Az Off the Map sorozatának első része Ausztráliában játszódott, ez pedig Patagóniában, és egy Skót hegymászó is szerepel benne. Látszik a könyvein, hogy sokat kalandozott ő is, sok helyre eljutott és ez nagyon szimpatikus.
Megjelenés: december 29.

J.R.Ward: Blood Kiss - A hónap és egyben a mai nap legjobb híre Ward új sorozatának első része. Nagyon - nagyon - nagyon várom, hogy elkezdhessem olvasni, hogy enyhítsem hiányérzetemet.
Megjelenés: december 1 (azaz MA!!)

Ennyi lenne a hónapra a kiszemelt könyvek kupaca. Mindenkinek örömteli készülődést kívánok az ünnepekre, a rovat pedig jövőre jelentkezik újra.


2 megjegyzés:

  1. Most nekem is csak 2 megjelenésem van, Ally Carter: See How They Run és Anna Sheehan: Spinning Thorns. De még millió év, mire kijönnek - főleg a Carter könyv. :'(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kitartás meghozza gyümölcsét! :)) Egyébként meg tessék örülni neki, hogy kevés az új megjelenés, így legalább nem kínoz annyira a lelkiismeret-furdalás. Az idő meg hidd el, hogy pikk-pakk elszalad, kettőt pislantunk és már január lesz. :'(

      Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)