figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. augusztus 1., szombat

Megjelenő szépségek (39) - augusztus

Augusztus talán az utolsó esélyünk egy hatalmas csobbanásra a kánikulában (jósolnak is meleget bőven a jövő hétre), és arra, hogy a parton/medence mellett olvassunk. Ezt muszáj kihasználni, mert aztán egy évig, na jó, 10 hónapig nem nagyon lesz rá lehetőségünk.

A külföldi kiadók finomabbnál finomabb regényeket kínálnak erre a hónapra, ebből hoztam párat jó szokásomhoz híven, a teljesség igénye nélkül.

Abbi Glines: Until Friday Night  A népszerű írónő új sorozatba kezd. Annyit kerülgettem már a könyveit, hogy most már muszáj eggyel megpróbálkoznom, és ez az új sorozat jónak tűnik. Középiskola, sztársportoló, magánéleti dráma, romantika, minden ami egy YA-hoz kell.
Megjelenés: augusztus 25.

Jamie McGuire: Something Beautiful Abby és Travis története után megismerhetjük America és Shepley sztoriját is, aminek kimondottan örülök, mert bírtam őket. Ők voltak a az ellentétei Traviséknek. Csak egyet remélek, hogy nem megint ugyanabban az időben játszódik, mint az eddigiek. Valahogy nincs kedvem ugyanazt a történetet végigjárni harmadszorra.
                                    Megjelenés: augusztus 16.

  
J.A. Redmerski: The Moment of Letting Go Egy újabb önálló regény az írónőtől, remélem lesz olyan jó, mint a The Edge of Never. Leírás alapján jó kis new adultnak tűnik, bár a borítójával nagyon nem vagyok megelégedve, Annyira mű...
Megjelenés: augusztus 11.

Lori Foster: Tough Love Ugyan a sorozatnak ez már a harmadik része, én meg még csak az elsőt olvastam, de abban annyira hozzám nőtt ez a társaság, már - már egy kis család, hogy nem hagyhatom ki. 
Megjelenés: augusztus 25.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)