figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. január 20., kedd

Nemzeti Olvasómaraton

Többek között a goodreads is meghirdette ezt, az eredeti nevén National Readathon Day nevű eseményt 2015. január 24-re. 

Külön lehet jelölni az erre az eseményre kiválasztott könyveket is, külön polc van neki. De természetesen nem kell GR tagnak lenned ahhoz, hogy részt vehess ezen az olvasó maratonon, mindösszesen annyi a tennivalód, hogy most szombaton déltől délután 4-ig nem csinálsz mást, csak olvasol.

Hogy mi értelme van? Annyi, hogy elhatározod magad és leülsz olvasni, esetleg ez az összefogás motiváció lehet, mert enélkül sokan  tologatnák, csinálnának mást helyette stb, ráadásul az, hogy tudod, hogy rajtad kívül még sokan mások tesznek így, szintén nagyobb kedvet csinálhat hozzá. Sokkal jobb buli, ha nem egyedül csinálod, esetleg családot, ismerősöket is ráveszed. Persze, ha csak egyedül vagy képes olvasni, azzal sincs gond.
Az eredmények és a körülmények csak tőled függnek.

Terveim szerint én is részt veszek majd benne, így legalább bepótolom a hét közben elmaradt olvasás etapokat és haladok az aktuális könyvemmel.

Hogy mit fogok olvasni, azt még nem tudom, illetve két  jelölt van,
Ha nem sikerül addig befejeznem Gayle Forman Where She Went c. könyvét, akkor azt fogom olvasni, viszont, ha végzek vele, akkor a második Veronica Mars regényt fogom veszettül fogyasztani, a Mr. Kiss and Tell-t.

Ti részt vesztek majd az eseményen? És, ha igen, mi lesz a kiválasztott könyv arra a négy órácskára?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)