figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. október 2., csütörtök

Megjelenő szépségek (29) - október

Valaki ellopkodta a szeptember napjait! Határozottan. Úgy röppent el az első őszi hónap, hogy észre sem vettem. Ennek köszönhetően majdnem el is felejtettem posztolni az új hónap megjelenéseit, pedig lesz egy pár jóság, ami októberben kerül ki a boltok polcaira.
Lássuk, mik is ezek!


K.A Tucker: Burying Water Mivel a Teny Tiny Breath nagy kedvenccé vált, azt hiszem nem meglepő, hogy az írónő új könyve bekerül az friss megjelenések közé. Ez is egy sorozat lesz, és izgalmasnak tűnik a leírása (egy kis amnézia, egy kis titok...), úgyhogy mindenképpen szeretnék vele megpróbálkozni.
Megjelenés: október 7.

Becca Fitzpatrick: Black Ice Akárki akármit mond, én szerettem a Csitt, csitt sorozatot, amellett, hogy tisztán láttam a hibáit. Épp ezért természetes volt, hogy listára kerül az írónő új könyve. Igaz, ez nem angyalos és inkább tűnik thriller-szerűségnek, mint fantasynak, de annál inkább kecsegtet minden jóval.
Megjelenés: október 7.

Lia Riley: Sideswiped Ez a regény a nemrég olvasott Upside Down c. regény folytatása. Jó kis NA regény volt, kíváncsi leszek, hogyan folytatja az írónő a fő párosunk életét, mert ez azok közé a sorozatok közé tartozik, ahol 1 fő párosunk van végig, és az ő életüket követi, és nem mások a főszereplők minden részben.
Megjelenés: október 7.

Chelsey Philpot: Even in Paradise Megmondom őszintén nem tudom hol bukkantam rá a könyvre, de a fülszövege azonnal megtetszett. Nem egy olyan történet, amit ne dolgoztak volna már fel ezren - adott két jó barátnő és az egyik beleszeret a másik bátyjába. Jó kis katyvaszt ígér,  főleg ha jó lesz a stílusa. És egyébként meg tök jó a borító.
Megjelenés: október 14.

Hmm. Ez nem is annyira sok. Az más kérdés, hogy mennyihez fogok ebből a kevésből is hozzájutni.... De nem baj, jönnek az esős őszi napok/esték, mikor mást nem is lehet csinálni csak olvasni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)