figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. július 31., csütörtök

Augusztusi tervek

Nem szoktam ilyen "tervezős" posztokat írni, mert úgy is tudom, hogy Murphy úgyis keresztülhúzza a számításaimat, bármit is csinálok, úgyhogy feleslegesnek tartom. De ez most kivételes eset, mert augusztus egy különleges hónap lesz.


2 okból is különleges lesz, bár ebből az egyiknek semmi köze a tervezéshez. Idén lesz 5 éves a blog, ami hatalmas idő. Azt, hogy miként ünneplem majd, még nem tudom, majd idővel kiderül. Ej, ráérünk arra még, hogy Petőfi Sándor méltán híres Pató Pál urának szavait idézzem.

A másik, amiért különleges a hónap, mert Abstractelffel (igen, megint előkerül a neve, mert ő az én kis tettestársam minden buliban és mindenbe belerángat :D) megint újraolvasós hónapot tartunk. A múltkoriban már írtam is a júniusi hasonló "akciónkról", meg arról, hogy milyen jól esett, és ettől a hónaptól sem várok mást.
Júniusban 3 könyvet sikerült újraolvasnom (mert emellett az aktuális olvasmányaimból is fogyasztottam természetesen), Kirsty Moseley egyik regényét, és a Night School első két részét.
Ezúttal is úgy számolok, hogy 3 könyv fog beleférni, de kettő biztos. És hogy mik lesznek ezek? Mondom is!

A Mara Dyer trilógia első két részét mindenképpen szeretném újraolvasni, mert novemberben jön a befejező rész, és fel kell frissítenem az emlékeimet, hogy minden apró részletre emlékezzek és összeálljon a sztori. Egyébként majd kiugrottam a bőrömből, mert sikerült dedikálva előrendelnem a harmadik részt egy "sima" kötet áráért.  Nem tudom elmondani mennyire örülök neki, és alig várom, hogy megjelenjen, és a postás feltűnjön vele a kapuban. Szavak nincsenek rá, hogy mennyire szeretem azt a sorozatot.
Szóval ennek a már megjelent két része biztos, hogy sorra kerül.
A kötetek vaskosságát elnézve, lehet, hogy nem is fog több beleférni, mert mellette még ott van az Elenor & Park, amit épp olvasok illetve a Perfect is, szóval könyv nélkül nem maradok. De!
De, ha belefér, akkor újraolvasom a The Hunger Games 3. részét is, hogy képben legyek, mire jön a film. Azért csak a harmadikat, mert azt jóval kevesebbszer olvastam, mint az első kettőt, így kevésbé ivódott belém minden apró részlet.. Arról nem is beszélve, hogy mindhárom rész tuti nem férne bele.

Kb. ennyit a jövő havi tervekről.
Hamarosan ( mondjuk holnap) jelentkezem a megjelenéses posztommal is és elvileg holnap sorsolom az asszociációs játék nyerteseit is, úgyhogy aki még kedvet és kreativitást érez magában, nyugodtan jelentkezzen :) Még van esély nyerni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)