figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. február 11., kedd

Vegyes felvágott (35)

Jó reggelt! Önök a Sláger rádió öhm, akarom mondani a Book Heaven híreit hallják: Jamie McGuire tegnap facebookján jelentette be következő könyvének címét, mely a Maddox tesók sorozat első része lesz. A Beautiful Oblivion című kötet előreláthatólag 2014. július 1-jén jelenik meg, és Trenton Maddoxra fókuszál majd.

Az elmúlt időszak a bejelentéseké volt, ugyanis Cynthia Hand is bejelentést tett, szintén a következő könyvének címéről. A The Last Time We Say Goodbye című young adult regény, mellőzi majd a fantasy elemeket és realisztikus vizekre evez.

Lassan elkezdődik Az árnyalatnyi remény forgatása is, remélhetőleg még 2014-ben. A film eredeti címét (Between the Shades of Gray)  azonban kénytelenek lesznek megváltoztatni, hogy ne keverjék össze a Fifty Shades of Grey címével.

És végül hamarosan Vampire Academy bemutató. Ezzel kapcsolatban hoztam egy zenés videót, ami egy igen jó trailernek is elmegy.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)