figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. február 1., szombat

Megjelenő szépségek (21) - február

Máris eltelt egy hónap 2014-ből. Azt elmondhatom, hogy igencsak jó könyvekkel kezdtem az évet, teljesen meg lehetek elégedve a felhozatallal.
Remélem ez a hónap is hasonló lesz, még akkor is, ha rövidebb, és kevesebb az engem érdeklő megjelenés.


Íme a kevés, de annál jobbnak ígérkező újdonság:


J.A Redmerski: Song of the Fireflies Erről már említést tettem a 2014. legjobban várt könyvei közt is és most eljött a várva  várt idő. Nem is mertem utánanézni, hogy a korai kritikák mit mondtak róla, nem akarom elrontani az élményt.
Megjelenés: február 4.


Stasia Ward Kehoe: The Sound of Letting Go Nagyon megtetszett a borítója , tehát a cover- whore énem választotta ki tulajdonképpen a könyvet, de azért a történet sem hangzik rosszul. Remélhetőleg a jó könyvek "kupacát" gyarapítja majd.
Megjelenés: február 6.


Victoria Scott: Fire and Flood Megint egy borító miatti választás, egyszerűen nem lehetett átsiklani felette. Ráadásul, mikor kiderült, hogy egy egész izgalmasnak ígérkező disztópia, dupla volt az örömöm.
Megjelenés: február 25.


Laura Wiess: Me Since You  Ennél a könyvnél kivételesen nem a borító fogott meg, hanem a fülszöveg, bár kétségtelen, hogy a borító sem csúnya. Elég tragikusnak ígérkezik, ahogy az írónő többi könyve is.
Megjelenés: február 18.

Ennyi lenne februárra. Ugye, mondtam, hogy nem sok?
Ti mit vártok a legjobban ebben a hónapban, amikor  medve kibújik a barlangjából, hogy megnézze merre jár a tavasz?


3 megjegyzés:

 1. Én szolid 21 könyvet várok februárra... úgyhogy csúnyán nézek rád, amiért neked alig van. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt úgy hívják, hogy önmegtartóztatás :P

   Törlés
  2. Nem elég alaposan néztél körbe. :P Csak azért sikerült. :D

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)