figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. július 3., szerda

Vegyes felvágott (23)

Ismét itt az ideje a híreknek. Megint két filmfeldolgozással kapcsolatos hírt hoztam, ezektől hangosak a mozis berkek.
Azért a sok filmes mellé jutott egy könyves hír is, azt hiszem, azzal kezdem a hírblokkot.


Cynthia Hand az Unearthly sorozat után, melynek harmadik részét itthon Angyalvágy címmel vehetjük majd ősszel a kezünkbe, új regénybe kezdett.
Bár még semmit nem árult el  róla az írónő, mert még nem írta alá a szerződést, annyit azonban megosztott az olvasókkal, hogy aki az Angyalsors trilógiát szerette, ezt is fogja, és hogy ez az új történet nagyon közel áll a szívéhez.
Remélem hamarosan felfed majd néhány részletet, mert nagyon kíváncsi vagyok,, hogy miről is fog szólni. :) 
Ti is kíváncsiak vagytok?

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy mi a helyzet a Lauren Kate Fallen című regényének megfilmesítésével. Sajnos ezidáig nem sok hírrel szolgálhattam, most azonban változás állt be. 
Ugyanis elindult a casting!  Már keresik a szereplőket, és az írónő azt is elárulta, hogy a forgatás 2013 szeptemberében már el is kezdődik. 
A sorozat első része még mindig jó emlék, így nagyon kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle. 
Nektek kik lennének az ideális szereplők?

A rajongók közül sokan látnák szívesen Alex Pettyfert Daniel szerepében, de szerintem erre elég kicsi az esély. Láttam jelöltnek Chord Overstreetet is, ő az a szöszi srác, aki a Glee-ben Samet alakította, de felmerül Liam Hemsworth neve is.
Akivel a leginkább szimpatizáltam a felmerülő nevek közül, az Luke Mitchell volt. Őt el tudnám képzelni Danielnek. 
Luke Mitchell
A Cam szerepére tippelt színészek sora végtelen, nincs olyan egyértelmű favorit, mint Daniel esetében. Luce -nál könnyebb a helyzet, első számú kedvenc a Pretty Little Liars-ből ismerhető Lucy Hale vagy a rajongók szerint még Ashley Green lenne alkalmas Luce szerepének eljátszására. Ám sokak szeme előtt lebeg Selena Gomez is, mint esélyes.

Lucy Hale is esélyes Luce szerepére


A másik filmes hírnek a Stiles (Teen Wolf), azaz Dylan O'Brien rajongók fognak nagyon örülni, ugyanis a színész játssza a főszerepet a készülő The Maze Runner (Az útvesztő) című filmben, amelynek az azonos című könyv adja az alapját.
Dylan Twitterén linkelt pár friss és ropogós képet a filmből, amelyet az alábbi linken megtekinthettek:
http://www.mtv.com/photos/exclusive-the-maze-runner-photos/1709934/8269409/photo.jhtml#8269855
A film 2014. február 14-én kerül a mozikba.

Dylan (forrás: mtv.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)