Ugrás a fő tartalomra

Megjelenő szépségek (15) - július


Kitört a nyár! Végre, mert már nagyon itt volt az ideje, igaz a tombolás után újra beköszöntött egy kicsit a jégkorszak, de már abból is kilábalni látszunk.

A külföldi könyvkiadók azonban az időjárás és az évszakok változásaival mit sem törődnek, szinte ontják magukból az új olvasnivalókat, ráadásul nem is akármilyeneket.
Lássuk tehát a júliusi kínálatot.


1) Colleen Hoover: Losing Hope  Bár az első részét sem olvastam, még a sorozatnak, lassan csak eljutok odáig (már elkezdtem ledolgozni a szinte behozhatatlan hátrányomat), és akkor biztosan kelleni fog a folytatás is, az előzetes véleményeket tekintve.
Megjelenés: július 8.

2) Rebeccan Donovan: Out of Breath  A hónap legjobban várt könyve, alig várom, hogy a kezembe kaparintsam. Nemrég olvastam a 2. részt, de így is csigalassúsággal telnek a percek a befejező réz megjelenéséig.
Megjelenés: július 2.

3) J. Lynn: Frigid  Megfogott s fülszövege, egy jó kis new adult regénynek tűnik, és ezért a műfajért mostanában odavagyok.
Megjelenés: július 30.

4) Lauren Barnholdt: Right of Way  Az írónőhöz kapcsolódik az első road tripes könyvem és nagyjából az első YA könyvem is, a Two Way Street, aminek ez tulajdonképpen ez a kiegészítő kötete, szóval mindenképpen jóra számítok. Ez is road - tripes könyv, úgyhogy nagy reményekkel várom. Ja, és a borítója sem utolsó.
Megjelenés: július 9.

5) Jessica Park: Left Drowning: A változatosság kedvéért ez is NA és nagyon jónak ígérkezik. Valami megfogott benne, azt nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi az, de tudom hogy kell.
Megjelenés: július 16.

6) S.L. Jennings: Fear of Falling  Na, kitaláljátok? Igen, persze, hogy new adult. Úgy látszik ez a hónap már csak erről szól.
Megjelenés: július 18.

Talán kupac:
Jennifer Echols: Dirty Little Secret     Megjelenés: június 16.


Mindenkinek jó olvasást kívánok, és élvezzétek a nyarat! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo

Becca Fitzpatrick: Crescendo ( Hush, hush 2.)

Nora tudhatta volna, hogy élete nagyon távol áll a tökéletestől. Annak ellenére, hogy járni kezdett a védőangyalával,  Patch-csel (aki címével ellentétben minden, csak nem angyali),  és túlélt egy ellene irányuló merényletet, a dolgok nem állnak túl jól. Patch kezd eltávolodni tőle, de Nora képtelen rájönni, hogy csupán az ő érdekében teszi vagy azért mert érdeklődik a lány ősellensége, Marcie Millar iránt. Arról nem is beszélve, hogy Norát, apjáról bevillanó képek is kísértik, ezért mindenáron ki akarja deríteni, mi történt vele azon az éjszakán, mikor elment Portland-be és soha nem tért haza. Nora minél mélyebbre ás apja halálának ügyében, annál több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy vajon az ő Nephilim vérvonalának mennyi köze van az ügyhöz, és  miért van ő nagyobb veszélyben, mint más átlag lányok. Mivel Patch nem ad választ a kérdéseire, sőt úgy tűnik még útjában is áll, ezért Norának saját magának kell válaszokat keresnie. Tudván, hogy van egy őrangyala, újra és újr

2023-as zárás

  Az idei év számokban:                                          Olvasott könyvek száma: 94 (ebből angolul: 69) Újraolvasások száma: 5 Be nem fejezett könyvek száma: 1 Legolvasottabb műfaj: romantikus (és egyéb alműfajai)