figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. július 1., hétfő

Megjelenő szépségek (15) - július


Kitört a nyár! Végre, mert már nagyon itt volt az ideje, igaz a tombolás után újra beköszöntött egy kicsit a jégkorszak, de már abból is kilábalni látszunk.

A külföldi könyvkiadók azonban az időjárás és az évszakok változásaival mit sem törődnek, szinte ontják magukból az új olvasnivalókat, ráadásul nem is akármilyeneket.
Lássuk tehát a júliusi kínálatot.


1) Colleen Hoover: Losing Hope  Bár az első részét sem olvastam, még a sorozatnak, lassan csak eljutok odáig (már elkezdtem ledolgozni a szinte behozhatatlan hátrányomat), és akkor biztosan kelleni fog a folytatás is, az előzetes véleményeket tekintve.
Megjelenés: július 8.

2) Rebeccan Donovan: Out of Breath  A hónap legjobban várt könyve, alig várom, hogy a kezembe kaparintsam. Nemrég olvastam a 2. részt, de így is csigalassúsággal telnek a percek a befejező réz megjelenéséig.
Megjelenés: július 2.

3) J. Lynn: Frigid  Megfogott s fülszövege, egy jó kis new adult regénynek tűnik, és ezért a műfajért mostanában odavagyok.
Megjelenés: július 30.

4) Lauren Barnholdt: Right of Way  Az írónőhöz kapcsolódik az első road tripes könyvem és nagyjából az első YA könyvem is, a Two Way Street, aminek ez tulajdonképpen ez a kiegészítő kötete, szóval mindenképpen jóra számítok. Ez is road - tripes könyv, úgyhogy nagy reményekkel várom. Ja, és a borítója sem utolsó.
Megjelenés: július 9.

5) Jessica Park: Left Drowning: A változatosság kedvéért ez is NA és nagyon jónak ígérkezik. Valami megfogott benne, azt nem tudnám megmondani, hogy pontosan mi az, de tudom hogy kell.
Megjelenés: július 16.

6) S.L. Jennings: Fear of Falling  Na, kitaláljátok? Igen, persze, hogy new adult. Úgy látszik ez a hónap már csak erről szól.
Megjelenés: július 18.

Talán kupac:
Jennifer Echols: Dirty Little Secret     Megjelenés: június 16.


Mindenkinek jó olvasást kívánok, és élvezzétek a nyarat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)