figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. március 3., vasárnap

Megjelenő szépségek (11) - Március

Gyorsan eltelt a február, és már itt a március (tavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasz). Ami azt is jelenti egyben , hogy itt van újra a megjelenések áttekintésének ideje.


1) Cassandra Clare: Clockwork Princess Valahogy a sorozat nem érte el a Végzet ereklyéi színvonalát, ettől függetlenül természetesen folytatni fogom valamikor, igaz az első résznél elakadtam. De tervbe van, tényleg... :))
Megjelenés: március 19.

2) J.R. Ward : Lover at Last  Ez az a rész, aminél nagy valószínűség szerint át fogok térni az angol olvasásra. Egyrészt a magyar verzió ára miatt, másrészt pedig a megjelenés bizonytalansága miatt.
Szóval ez Qhuinn és Blay könyve, amit nagyon várok, mert Qhuinn-t az utóbbi kötetek alatt nagyon megkedveltem, és szurkolok neki. Kíváncsi vagyok hogy alakulnak a dolgai.
Megjelenés: március 26.

3) Katie Ashley: Music of the Heart Nem olvastam még az írónőtől semmit, nem ezért esett a választásom erre a könyvre, hanem zeneimádóként szimplán imádom a zenéről szóló könyveket, főleg, ha new adult és zenész pasi szerepel benne. Remélem nem kell csalódnom.
Megjelenés: március 25.

4) Chris Crutcher: Period 8 Felkeltette a figyelmem a fülszöveg , elég izgisnek és mégis komolynak tűnik. Reméljük tényleg olyan jó lesz, mint várom.
Megjelenés: március 26.

Ennyi a márciusi felhozatal, legalábbis nálam. Jó olvasást márciusban is!

2 megjegyzés:

  1. Csak hogy tudd: te MÁZLISTA, hogy csak ennyi van a listádon... ezen változtatnunk kell, mert ez nem állapot, kisasszony! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez már a sokszorosan szűrt verzió. Még ennyit is esélytelen, hogy elolvassak egy hónapban xD Majd decemberre el is jutok addig, hogy nekiálljak valamelyiknek xD

    VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)