figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. március 24., szombat

The Host - első trailer

Tudom, ez nem szorosan könyves téma, csak egy kicsit, de mivel A burok a kedvenc könyvem, úgy gondoltam belefér.
Bár a premier majd csak jövőre, 2013. március 29-én esedékes, már napvilágra hozták az első trailer - féleséget a filmmel kapcsolatban.És bár az elején kívül valahogy nem nyerte el a tetszésemet ez a kíváncsiságkeltő kis szösszenet, ennek ellenére mégis nagyon - nagyon várom a filmet. Egyébként a trailer érdekessége, hogy rajongók is szerepelnek benne, akik mindannyian egy nyereményjáték győzteseiként kerültek bele.
Én csak attól félek, nehogy nagyobb legyen a füstje mint a lángja, ha már ennyire korán elkezdték a reklámozást... Jó lenne, ha nem szúrnák el ezt a jó kis könyvből készülő filmet, amire annyit vártunk már...

2 megjegyzés:

  1. Komolyan? Ők rajongók? :D nahát, ez tök jó! Nekem nem tetszett, nem is értem, minek kell ilyen előzetes előzetese, de ez van. Olyan érzésem volt egy kicsit, mintha a facebook film előzetesét láttam volna :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de nem mindenki, ha jól emlékszem 6 vagy 7 nyertest hirdettek, aki belekerült. Maga a trailer egyébként engem sem nyűgözött le, kicsit ilyen photoshoppolt hatást keltett, de ettől még reménykedem, hogy a film jó lesz. :)

      Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)