figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. március 5., hétfő

Alkotói válság


Mostanában válságban érzem magam posztírás terén, kicsit ki kell ugranom a komfortzónámból, meg a megszokott helyzetekből.. Mióta megvan a Kindle-m, azóta jóval többet olvasok, viszont ezzel szemben, amennyivel nőtt az olvasási kedvem, annyival csökkent a vágy, hogy könyvekről  véleményt írjak a blogra.
Azt hiszem, minden bloggernél eljön néha ez az állapot és csak túl kell élni. Na, hogy ebben a túlélési szakaszban, amíg visszajön a kedvem meg a zen állapot, amiben nem teljes kínszenvedés egy - egy bejegyzést összehozni, se haljon meg a blog teljesen, elhatároztam, hogy ha időm engedi , „töltelékposztokat” fogok írni, mert az még megy, meg kedvem is van hozzá.
Persze ezek is könyvekkel illetve az olvasással lesznek kapcsolatosak, érdekességek meg minden szöszmösz, amibe belefutok.
Úgyhogy mostanában főleg ilyen posztok várhatóak, meg van egy – két már régebben megírt konkrét könyves is, lehet, azokat is feldobom, ha lesz hozzá kedvem.
Csak gondoltam szólok, hogy ne lepődjön meg senki, ha egy darabig nem frissül majd annyira rendszeresen a blog, mint eddig (ha – ha, nem mintha eddig olyan nagyon rendszeresen frissült volna).

3 megjegyzés:

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)