figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2018. április 10., kedd

Éjjeli napfény nyereményjáték


Ismét egy jó kis nyereményjátékot hoztam számotokra a Maxim kiadó jóvoltából.


Az Éjjeli napfény című film április 19-től látható a magyar mozikban, a film alapjául szolgáló, azonos című regényt pedig a Maxim kiadó hozza el nekünk a Dream válogatás részeként, szintén április 19-én.

A történet:
A 17 éves Katie Price egy ritka betegséggel él együtt: minimális mennyiségű napfény is halálos fenyegetés a számára. Mivel napközben muszáj a házban maradnia, társaságul csupán megözvegyült apja és legjobb (na jó, igazból az egyetlen) barátja szolgál. Katie világa csak azután teljesedik ki, hogy lement a nap: ilyenkor fogja a gitárját, és a helyi pályaudvaron játszik a jövő-menő utasoknak. Charlie Reed valaha sztáratléta volt, és az életében most épp nagy változások vannak készülőben – ő az a fiú, akiért Katie a távolból titokban már évek óta rajong. Miután egy este meglátja a gitározó lányt, a sorsaik összeforrnak, és egy csillagokon átívelő szerelem veszi kezdetét. Miközben támogatják egymást céljaik elérésében, és egymásba szeretnek a nyári éjszakák leple alatt, Katie és Charlie között olyan szoros összeköttetés alakul ki, ami elég erős ahhoz, hogy megváltoztassa őket – és mindenki mást is körülöttük –, örökre.


A könyvbe az alábbi linken bele is tudtok olvasni: 


Pár héttel ezelőtt olvastam a regényt, és két nap alatt felfaltam. Nagyon aranyos, romantikus sztori nem mindennapi körülményekkel fűszerezve. Katie és Charlie nagyon aranyosak együtt, szerelmük tiszta és mondhatni szinte mindent legyőz. Mindenképpen megéri elolvasni és megnézni a filmet, éppen ezért tartom nagyon jó kis nyereménynek azt, amit a játék végén ki fogok sorolni. (ha lehetne, én is játszanék érte)

Ez pedig nem más, mint  1 db páros jegy a film premier előtti vetítésére, ami 2018. április 18-án, szerdán lesz 19 órától a  Mi Mozinkban Óbudán, a 2-es teremben.

A feladat nagyon egyszerű. Alább találhattok három idézetet, melyek egy - egy ismert regényből származnak. Mindösszesen annyit kell tennetek, hogy az idézetek alatt található google form-ba beleírjátok a könyvek szerzőjének a nevét és a könyv címét. Figyeljetek arra, hogy a címet és az író nevét is írjátok be, mert csak azt tudom elfogadni jó válaszként. 
Aki mindhárom könyvcímet és írót eltalálja, azok neve bekerül a kalapba és részt vesznek a sorsoláson.

A játék 2018. április 15-én, vasárnap 12:00-ig tart, a sorsolás és az eredményhirdetés pedig szintén vasárnap este várható. Most pedig lássuk a feladványokat. Annyit segítek, hogy mindhárom könyvben közös az, hogy egy (vagy több) szereplőjüknek valamilyen egészségügyi problémája van.

1. idézet

2. idézet

3. idézet

A válaszokat az alábbi dokumentumon keresztül tudjátok nekem elküldeni:
(aki nem látja, ezen a linken tudja elérni a dokumentumot: https://goo.gl/xba7Aa ) 
A nevetek a nyertes azonosításához kell, az email címetek pedig azért, hogy tudjak értesítést küldeni a nyertesnek. Természetesen az adatokat a sorsolás után törlöm.


Hajrá a játékhoz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)