figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2016. április 1., péntek

Megjelenő szépségek (46) - április

A szemfülesebbek észrevehették, hogy előző hónapban kimaradt ez a rovat. Ennek nincs más oka, mint hogy nem volt olyan megjelenés, ami kifejezetten érdekelt volna. Ennek titkon nagyon örülök, mert azt jelenti, hogy ideiglenesen nem nőtt tovább a várólistám. Áprilisban azonban 3 újdonságra vetettem szemet. Némileg ellent mondhat előbbi állításomnak, de örülök, mert mindhárom nagyon jónak ígérkezik, ráadásul a háromból kettő szerepel a 2016-os kiemelt olvasmányok között.


25293695J.R.Ward: The Beast (FTT #14)  A Testvériség újabb könyve mindig lázba hoz, ez pedig most különösen, hiszen a szívem egyik csücske, Rhage lesz a főszereplő. Ez önmagában elég indok arra, hogy elolvassam, illetve, hogy epekedve várjam.
Megjelenés: április 5.

C.L.Stone: First Kiss (The Ghost Bird #10) Igen, már ebből a sorozatból is a 10. rész jön, pedig csak nyáron kezdtem. Szinte hihetetlen. Nyilván, hogy most már szintre hoztam, kicsit visszalassulok majd, ami a haladást illeti, de nem gond. Így megvan az édes várakozás is a folyamatban. Ez a kötet valószínűsíthetően Kota körül forog majd, bár több helyen olvastam, hogy még Mr.B-t is tippelték többen. Bevallom, nem bánnám, ha mégis utóbbi lenne a főszereplő.
Megjelenés: április 25.

Maggie Stiefvater: The Raven King (The Raven Cycle #4) Ez a sorozat befejező része. És igen, itt jön a nagy bajom, hogy nem olvastam, csak az első részt. Ugyan Abstract a második részt jelölte meg nekem csereolvasásnál idén, nem ártana felfrissíteni az elsőt egy újraolvasás keretében, de még akkor sem biztos, hogy idén hozzájutok ehhez a kötethez. Kivéve, ha elkap a gépszíj... Viszont, ami tagadhatatlan, hogy nagyon kíváncsi vagyok a befejezésre.
Megjelenés: április 26.


2 megjegyzés:

  1. A Hollófiúkkal nekem is az a "bajom", hogy újra kéne olvasnom az első két részt a harmadik előtt, de inkább megvárom, amíg idehaza megjelenik a negyedik kötet, és akkor majd egyben az egészet :D Vagy könyvfesztiválon elcsábulok, még nem tudom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez sajnos általánosságban a sorozatok "átka". Viszont elcsábulni könnyű :D

      Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)