figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. március 1., szombat

Megjelenő szépségek (22) - március

Végre itt a tavasz! Legalábbis a naptár szerint. Bár végül is a hőmérsékletre sem lehet panasz. De nézzük mi a helyzet a megjelenésekkel, vajon arra lesz - e panasz...

Nyrae Dawn: Searching for Beautiful - Lassan az írónő előlép a kedvenceim közé. Olyan tipikus komfortkönyvek a regényei, kellemesen kiszámíthatóak, így azt hiszem nem kérdés, hogy az új könyve is felkerült a listámra.
Megjelenés: március 4.

Carol Lynch Williams: The Haven - Az írónő Waiting című regénye nagyon emlékezetes volt, így természetes, hogy ezt is elolvasom, még akkor is, ha műfajilag teljesen már, mint a fent említett könyv. Próba cseresznye és remélem legalább olyan érzéseket lesz képes kiváltani belőlem.
Megjelenés: március 4.

Jessica Sorensen: The Forgotten Girl  Ő is visszatérő lakója a könyvespolcomnak, mármint az írónő (persze, csak átvitt értelemben). Több könyvét is olvastam már és nem csalódtam bennük, kíváncsi vagyok, mit alkot ebben a számára új műfajban. A dark thriller még nekem is viszonylag új, így különösen érdekes lesz a közös kalandunk.
Megjelenés: március 27.

Ebben a hónapban két "talán"  könyv is van, amik pedig a következők:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)