figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. június 1., szombat

Megjelenő szépségek (14) - június

Végre itt a nyár, és meleg az idő....
Na, persze. Álmodozzunk csak. Az időjárás inkább őszi jelleget mutat, de ennek is megvan az előnye: esős időben lehet olvasgatni bent a lakásban ;)
Mondjuk például azokat az újdonságokat, amik most jelennek majd meg.1) Richelle Mead: Gameboard of the Gods Richelle az egyik kedvenc írónőm, úgyhogy nem kérdés, hogy az új könyve kell, még akkor is, ha a felnőtt könyveivel sajnos hadilábon állok. De nem adom fel, hátha az egyik végre nagyon betalál.
Megjelenés: június 4.

2) Kendall Ryan: The Impact of You Olvastam már az írónőtől, vannak jó ötletei, remélem, ez a kötet, már kinőtte az oly' tipikus bakikat. Mindenképpen kap egy esélyt.
Megjelenés: június 11.

3) J.R. Johansson: Insomnia Bár fantasy - imádó énem még mindig nem tért vissza, azért ezt a könyvet becsempésztem a listára, mert állítólag hasonlít az Archívumhoz, ami bitang jó könyv. Azt hiszem, ennél több indok nem is kell. Már a borító is kellőképpen ijesztő
Megjelenés: június 8.


4 megjegyzés:

 1. A Gameboard-ot már én is nagyon várom!!:) Egyébként próbáltad már R.M. másik sorozatát is? (Eugenie) Mert szerintem az sokkal jobb, mint a Georginás.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos még nem. Megragadtam a tervezés szintjén :(( Egyébként mindenkitől azt hallom, hogy az jobb lett, mint a Georginás, a Richelle rajongók is sokkal jobban várták annak részeit.
   Te már olvastad?

   Törlés
  2. Aha, olvastam már. És szerintem Neked is tetszene, Eugenie sokkal inkább a Rose féle hősnő, mint a Georgina fajta. Plusz sok benne a Richelle Mead (vagyis inkább Adrian féle) humor.:)

   Törlés
  3. Jujj, akkor valóban ígéretes. Már fel is írtam a nyári listára :)) Köszi a megerősítést! :)

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)