figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. május 1., szerda

Megjelenő szépségek (13) - május

Itt van május elseje...
Ez a blogon nem a majálisozást, fesztiválozást jelenti hanem természetesen az új megjelenéseket.
Végre itt a jó idő, és valahogy megszaporodtak az újdonságok is, úgy látszik a kiadók is hangolódnak a nyári szünetre. 
Tényleg, hiszen mindjárt itt a suli vége. De szeretnék ilyenkor még iskolás lenni... Mondjuk végzős annyira nem, hiszen a május egyenlő az érettségivel.
Tényleg, ha már itt tartunk, minden kedves most érettségiző olvasómnak egy kalappal a nagy megmérettetéshez! :) Kettőt pislantotok és már túl is lesztek rajta ;)

De addig is nézzük mit tartogat nekünk ez a szép hónap.

1) Jessi Kirby: Golden Szegény írónőnek a könyvei nem is tudom mióta leledzenek a listámon, de eddig még nem jutottam hozzájuk. Azonban úgy érzem, hogy ezzel a könyvvel megtörik majd ez a lánc, hiszen egy jó road - tripes könyv mindig előnyt élvez, főleg így a nyári időkben és a borítója sem egy csúnyaság. Várom nagyon.
Megjelenés: május 14.

2) Rick Yancey: The 5th Wave Bár most a realistic könyvek között válogatok általában, mert más nem csúszik, ezt mégiscsak becsempésztem erre a hónapra, mert piszkálja  a fantáziámat. Remélem nem bánom meg.
Megjelenés: május 7.

3) Rachel Caine: Fall of Night A morganville-i vámpírok sorozat utolsó előtti, 14. része. Igaz, két résszel el vagyok maradva, de azért belevettem a listába, hogy tudjam, mikor jelenik meg.
Megjelenés: május 7.

4) Melody Grace: Untouched Az Unbroken kiegészítő novellája, ami Emerson és Juliet első közös nyarát örökíti meg. Mindenképpen kell, mert az Unbroken nagyon tetszett. Még akkor is kell, ha a borító  a legborzalmasabb, amit az utóbbi időkben láttam....
Megjelenés: május 14.


5) Sarah Ockler: The Book of Broken Hearts Az írónő egyik könyve az első között volt, amit megrendeltem eredetiben angol nyelven, úgyhogy elég régre nyúlik vissza a kapcsolatunk. remélem ez a regénye is olyan jó lesz, mint az volt.

Megjelenés: május 21.

6) Jennifer Brown: Thousand Words A Hate List című könyv meggyőzött arról, hogy érdemes figyelememmel követni az írónő munkásságát. Íme egy újabb regény tőle, amire nagyon kíváncsi vagyok.
Megjelenés: május 21.

7)  Jennifer Salvato Doktorski: How My Summer Went Up in Flames Ismét egy road tripes könyv, amivel kapcsolatban nagyon jók a megérzéseim. Remélem be is jön majd ez a megérzés. Olyan igazi, nyári életérzést sugároz.
Megjelenés: május 7.

8)  Leila Howland: Nantucket Blue A végére hagytam a legjobbat, a hónap legjobban várt regényét. Emellett a hónap borítója címet is elvitte nálam egyértelműen. Olyan jó érzéssel tölt el már csak ránézni is, hogy azt el sem tudom mondani. Mintha én is a tengerparton lennék. Szóval nagyon várós, és ajánlom neki, hogy ne okozzon csalódást!
Megjelenés: május 7.


A talán-kupacba most két könyv jutott:

Nicole Williams: Lost and Found  Megjelenés: május 7.
Heidi McLaughlin: Lost in You Megjelenés: május

Mindenkinek jó olvasgatást erre a hónapra, az érettségizőknek meg hajrá! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)