figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. május 2., csütörtök

Díjacska

Érdekes, hogy ezek a díjak pont akkor találnak meg, mikor a legnagyobb szükségem van rájuk. Illetve nem is, hogy szükségem van rájuk, de az biztos, hogy a legjobbkor érkeznek, ahogyan most is.
Nagyon - nagyon örültem neki, jól esett, hogy Niki gondolt rám és az is, amit írt rólam. Innen is köszönöm neki! :) 


   A díjhoz tartozó szabályok nagyon egyszerűek:

1. Említsd meg, kitől kaptad a díjat, természetesen linkelve :)
2. Válassz ki 4 bloggert, akinek a díjat tovább szeretnéd adni - de csak olyannak adhatod, akinek  200 - nál kevesebb rendszeres olvasója van! (Természetesen linkelve)
3. Írj röpke kommentet a kiválasztott bloggernek, hogy díjat kapnak Tőled
Azt hiszen nem feltétlenül lesz meglepő a négy választottam, de remélem, hogy nekik is legalább akkora örömet fog okozni!

Gretty - akinek imádom olvasni a posztjait, és innen üzenem neki, hogy ne hagyja, hogy valaha bármi vagy bárki is eltántorítsa ettől a tevékenységétől!

Abstractelf - akit egyrészt imádok,  másrészt pedig olyan könyvekre is rá tud venni, amit nem feltétlenül akartam elolvasni :)

Loki - őt is imádom olvasni, és tetszik, hogy műfaj szerint nyitott blogokat, így mindig tudom hol keressem az épp engem érdeklő könyvekről írt bejegyzéseit.

Connie - akivel road -trip mánián osztozunk, emellett mindketten súlyos borítómániában is szenvedünk, amit esetenként jól ki is beszélünk :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)