figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. április 29., vasárnap

Májusi nyálcsorgatás...(1)

Ma feltévedtem a goodreads-re, és megint csak megállapítottam, hogy átkozott egy hely az. Nem elég, hogy állandóan ajánlásokat dobál a moly fejéhez, még ezt szépen hónapra rendezve is megteszi a megjelenési dátum alapján. Én balga meg véletlenül rápillantottam a májusi megjelenésekre és sírva fakadtam.
Mindjárt meglátjátok a listát és akkor megértitek, hogy miért is...


És ezek csak azok a könyvek, amiket mindenképpen el akarok olvasni valamikor ( a "valamikor" szócskán van a hangsúly).

1) Cassandra Clare: City of Lost Souls - Azt hiszem, ez nem szorul magyarázatra, bár még a CoFÁ-t sem olvastam, tehát az még +1 könyv. 
Megjelenés: május 8.

2) Jennifer L. Armentrout: Obsidian (Lux #1) - Ez egy új sorozat első része, nagyon nagyon érdekel és a borítója is igencsak megragadta a szemem. 
Megjelenés: május 15.

3) Rachel Caine: Black Dawn (The Morganville Vampires #12) - Na igen, imádom ezt a sorozatot, igaz, ebből is el vagyok maradva egy résszel, mert a Last Breath-t még nem olvastam, de ahogy mondani szokták, ami késik, nem múlik. 
Megjelenés: május 1.

4) Morgan Matson: Second Chance Summer - Az írónő neve ebben az esetben garancia, ezért is must read  ez a könyv. Imádtam az előző regényét, az Amy and Roger's Epic Detour-t, úgyhogy ez is kell.
Megjelenés:május 8.

5) Jessy Kirby: In Honor - Erre a könyvre tök véletlenül bukkantam rá, de mikor elolvastam a fülszöveget és megláttam, hogy ez is road trip-es, azonnal rám tört az olvasni akarom érzés. És nagyon jó a megérzésem a történettel kapcsolatban.
Megjelenés: május 8.

6) J. A. London: Darkness Before Dawn - Ennél a könyvnél lehet, hogy szívni fogok, mint a torkos borz, hogy ezzel a szép hasonlattal éljek, és egy hatalmas MM könyvet néztem ki magamnak, de megbabonázott a borító, és tudjuk milyen veszélyes is tud az lenni (lsd: Airel). Viszont az is köztudott, hogy nem tanulok a saját hibáimból, ha borítókról van szó.
Megjelenés: május 29.

7) Michelle Rowen: Dark Kiss - Angyalszárnyak, szép borító, ismert írónő, új sorozat első része, mást nem is mondok.
Megjelenés: május 22.

8) Cat Patrick: Revived - Az írónő könyvei már várólistán vannak egy ideje. Láttam, hogy megjelenik az új könyve, így ezt is feldobtam a listára. nagyon úgy tűnik  ez lesz az első, amit olvasok majd tőle. ha tetszik, jöhet a többi is.
Megjelenés: május 1.

9) Amy Reed: Clean - Régóta várólistás szintén, ha már újra kiadják a könyvet, kell. Érdekes téma, egyszerű és szép borító.
Megjelenés: május 8.

10) Karen Schreck: While He Was Away - Bár ismeretlen az írónő és nagyon vicces a neve: Shrek :D, nagyon megtetszett a történet, mindenképpen kap egy esélyt, a megérzéseim jókat súgnak. :)
Megjelenés: május 1.

11) Carol Linch Williams: Waiting - A fülszüveg igencsak felkeltette az érdeklődésemet, jó kis történetet lehet kerekíteni belőle.
Megjelenés: május 1.

12) Tamara Webber: Easy - Valamiért nagyon megfogott a borító mert baromira tetszik a srác keze, ez van, én meg a kézfétisem  és végre az egyetem és nem a középiskola szolgáltatja a történet helyszínét. Igaz, hogy csak Kindle verzió létezik belőle, de akkor is kap egy esélyt. meg említettem már, hogy tetszik a srác keze a borítón?
Megjelenés: május 25.

13)  Wendy Higgins: Sweet Evil - A szerencsés tizenharmadik. Gyönyörű borító,  angyalok vs. démonok. Nem lehet nem akarni .
Megjelenés: május 1

Aztán a teljesség igénye nélkül van még pár könyv amit minden megjegyzés nélkül felsorolok. Ezek szintén listásak , de nem annyira vágyom rájuk, mint az előző tizenháromra:

Susane Colasanti: Keep Holding On - Megjelenés: május 31.
Katie Kacvinsky: First Comes Love - Megjelenés: május 8.
Loren Manns: Reincarnated, Beloved - Megjelenés:május 15.

A dátumok a külföldi megjelenés időpontjára vonatkoznak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)