Ugrás a fő tartalomra

Csökkentsd a várólistádat! 2012.

Igen. Tudom. Idén csúfosan elbuktam,(mert lusta dög vagyok, meg más dolgom volt) hisz a 12 betervezett könyvből mindössze 4 szerencsés kiválasztottat sikerült elolvasnom. Bár az is igaz, hogy olyan szempontból szerencsésnek mondható, hogy mindegyik amelyik a kezembe került, jó volt. Szóval talán nevezhető fél sikernek.
De mivel nem szokásom feladni, meg különben is jó buli, így jövőre is benevezek, mert Lobó  megint meghirdette a játékot!. Ám most okosabban válogattam össze a listát, sőt csináltam biztonsági listát is, tanulván az eddigi tapasztalatokból.
Ebben a posztban fogom majd jelölni, hogy hol tartok és majd linkelem a könyvekről a bejegyzéseket is.

Szóval az idei lista:(ide kattintva borítókkal is megtekinthető)
 1. Lauren Oliver: Mielőtt elmegyek
 2. Pittacus Lore: I Am Number Four
 3. Gabriel Garcia Marquez : Szerelem kolera idején
 4. Nalini Singh: Angyalvér
 5. Margaux Fragoso: Csak ha te is akarod
 6. Paolo Coelho: A portobelloi boszorkány
 7. L.J.Smith : The Secret Circle Volume I-II.- The Initiation & The Captive
 8. L.J.Smith: The Secret Circle Volume - The Captive part II. - The Power
 9. Cassandra Clare: City of Fallen Angels
 10. Kami Garcia - Margaret Stohl: Beautiful Creatures (lecserélve)
 11. Vavyan Fable: Varázscsók (lecserélve)
 12. Rachel Caine: Bite Club
És a pótlista: (ide kattintva borítókkal együtt)

 1. Alkyoni Papadaki: A hold színe
 2. Paolo Coelho: A győztes egyedül van
 3. Eden Maguire:Beautiful Dead 3. - Summer
 4. Eden Maguire: Beautiful Dead 4. - Phoenix
 5. Holly Black: White Cat
 6. Courtney Summers: Some Girls Are
 7. Daniel Keyes: Érintés
 8. J.K.Rowling: Harry Potter és a Halál ereklyéi
 9. Kelley Armstrong: Made to Be Broken
 10. Sophie Kinsella: Mini Shopaholic
 11. Richelle Mead: Succubus on Top
 12. Karen Marie Moning: Darkfever

Megjegyzések

 1. Jaj, Nancy, ha látnád, hogy nevetek Smith TSC-jén :D Sok sikert! Idén lehet én is indulok :3

  VálaszTörlés
 2. @Ailey El tudom képzelni :) Hát még én hogy vihogok magamon, de hát a filmsori annyira tetszik, egyszerűen nem tudtam nemet mondani a könyvre, még akkor sem, ha Smith könyveivel elég rázós az előéletünk. xD
  Szerintem próbáld ki, jó buli :D

  VálaszTörlés
 3. JÓ könyvek ezek, szerintem is! Lauren Olivert én is szeretnék majd olvasni, meg talán a Beautiful creatures-t is. A Succubust viszont feltétlenül olvasd (a listádon a második rész van, igaz? sosem tudom őket sorban), mert nagyon jó!:) Bár az is igaz, hogy én mindent imádok, amit Richelle Mead ír...

  VálaszTörlés
 4. @Szanik Köszi :) Igyekeztem vegyes társaságot összeválogatni, hogy minden hangulatomra legyen valami. A Beautiful Creatures-től tartok egy picit, mert idén már beletört a bicskám.
  A Succubusból a 2. rész van a listán valóban. Az első részt már olvastam, de nem győzött meg maradéktalanul. Viszont ha visszaemlékszem, a VA-ban sem az első rész győzött meg arról, hogy ez lesz a kedvenc sorozatom, úgyhogy mindenképpen kap még egy esélyt, és remélem, hogy úgy felhozza magát, mint a VA :)

  VálaszTörlés
 5. Drága Nancy köszi a tippeket! Az angyalvér-angyali vadász iszonyú jó. Ez már a következő része? Filmen láttam a 'Szerelem a kolera idején' szép volt bár megrázó. Vyvian Fable könyveit is kedvelem jó a humora. Harry Pottert meg alapjáraton szeretem. Sok sikert!

  VálaszTörlés
 6. @Lostcity
  Nincs mit. Örülök, hogy segíthetek olvasnivalót választani. :)
  A Singh könyv az első része a sorozatnak.
  Köszönöm! Remélem idén sikerül teljesítenem. :)

  VálaszTörlés
 7. Majd írd meg hogy tetszett. Én imádom. Nyers,szókimondó erotika,persze vannak véres dolgok is benne. Rafael<3 Alig várom a fojtatást:)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tome Topple 16. kör - 1. hét

Ez alkalommal talán harmadszorra vagy negyedszerre veszek részt ezen a readathonon, és még mindig, minden egyes alkalommal nagy élmény. Ráadásul a féltégla méretű könyveim is fogynak. Mondjuk, aggódnom nem kell, mert mindig találok újakat, mire elérkezik a következő kör. Erre a két hétre három könyvet terveztem be: Murakamitól A kurblimadár krónikáját, K.A Knighttól a Den of Viperst és Borsa Browntól A végzet című regényt. Murakamival kezdek, a többit meglátjuk.

Jamie McGuire: Walking Disaster (Veszedelmes sorscsapás) (Beautiful #2)

A Gyönyörű Sorscsapás Travis szemszögéből elmesélve. Mennyi az a túl sok szerelem? Travis két dolgot tanult meg az anyjától, mielőtt meghalt: Szeress keményen, küzdj még keményebben. A Walking Disasterben Travis élete tele van gyors kapcsolatokkal, titkos fogadásokkal és erőszakkal. Épp amikor úgy érzi, hogy legyőzhetetlen, Abby Abernahy térdre kényszeríti. Minden történetnek két oldala van. A Gyönyörű sorscsapásban meghallgathattuk Abby verzióját  Most viszont eljött az idő, hogy Travis szemén keresztül lássuk a történteket. (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Aki olvasta a Beautiful Disasterről írt bejegyzésemet itt a blogon, az tudhatja, hogy a hibái ellenére szerettem a könyvet, így nem volt kérdés, hogy a második rész is kap egy esélyt, ami tulajdonképpen nem egy klasszikus értelemben vett folytatás.

C.J.Daugherty: Legacy (Night School #2)

A tavalyi évben Allie túlélt három letartóztatást, két szakítást és egy családi összeomlást. Egyetlen fénysugár a Cimmeria Akadémián való új élete volt. Ez az egyetlen, ahol úgy érzi, hogy ide tartozik. És az sem fáj, hogy a sötét szemű Carter West is belépett az életébe. De a nyugalomtól még messze van, a Cimmeria magányos falai veszélyesebbek, mint amilyennek Allie képzelte őket. A diákok és  tantestület egyaránt veszélyben vannak, és Allie családja - titokzatos nagyanyjától kezdve egészen a szökött bátyjáig - a vihar közepébe kerültek. Allie - nek választania kell, hogy megvédi a családját vagy megbízik barátaiban. Azonban a titkok még a legerősebb kapcsolatokat is szétszakítják.  (A fülszöveg saját fordítás, nem a hivatalos verzió!) Annak ellenére, hogy az első résznél fantasy helyett kaptam egy sima kis - a moly szerint - thrillert (bár nem tudom, hogy ez könyvekre, meg kimondottan erre a regényre mennyire helytálló, de tény, hogy jobbat én sem találtam rá), nagyo