figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2011. december 31., szombat

B.Ú.É.K!

Idén sem szeretnék senkit feleslegesen számadatokkal terhelni, ahogy tavaly sem tettem. Magamnak ugyan összesítettem hogy hány könyvet olvastam, ez milyen arányban volt angol nyelvű meg magyar nyelvű és még jó pár szempontot figyelembe vettem. Inkább csak általános észrevételként jegyezném meg, hogy sajnos idén sokkal kevesebbet sikerült olvasnom, mint tavaly, de ennek is megvan az oka, remélem, ezen jövőre tudok majd javítani.
A terv már megvan , csak a kivitelezésen kell majd csiszolni. Az is tény, hogy idén sokkal több könyvet olvastam angolul az előző évhez képest, amire külön büszke vagyok :)
Ami még könyves és idei, az a várólistacsökkentés, amit sikeresen elbuktam, de jövőre újra nekifutok, remélem immár sikerül is a végére érnem.
Azt hiszem ennyi elég is volt a számok nélküli statisztikából, úgyhogy nincs más hátra, minthogy

Boldog Új Évet Kívánok minden kedves rendszeres és rendszertelen olvasómnak, és kívánom, hogy a jövő év is bővelkedjen jobbnál jobb  olvasmányokban

2 megjegyzés:

  1. Boldog új évet neked is! :)

    VálaszTörlés
  2. @Nita:
    Köszönöm :) Neked is Boldog Új Évet (még egyszer) :)!

    VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)