figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2011. október 31., hétfő

Könyvajánló (2) - Holdvilág

Egy újabb könyvajánlóval jelentkezem. Ez a novemberi hónap dúskál a jobbnál jobb könyvmegjelenésekben. Szinte azt sem tudom melyikre hívjam fel a figyelmet. Azért erre esett most a választásom, mert a megjelenésért folytatott kampánynak  én is részese voltam és ez által kicsit a szívem csücske lett a könyv.
Ez  nem más, mint a Holdvilág Rob Thurman "tollából", az Éjvilág folytatása.

Cal és Niko  kalandjai folytatódnak
2011. november 3-tól kapható a könyvesboltokban
Fülszöveg:
Szörnyetegnek születtem. Bár az igazat megvallva csak félig vagyok az. Anyám ember volt, apám valami… más. Persze most már semmit sem számít. Nekem is megvannak a magam gyengéi, mint bárki másnak.

 ÉS ÉPPEN MOST NÉZEK SZEMBE AZ EGYIKKEL.

Miután megmentette a világot családja pokoli ágától, Cal Leandros és rettenthetetlen bátyja Niko New Yorkban telepedtek le és még új munkát is találtak. Nyomoznak, és testőrködnek, ha kell. És a Nagy Almában, ahol hemzsegnek a természetfölötti figurák, jól megy az üzlet.

Legújabb megbízásuk miatt be kell épülniük a Falkába, a vérfarkas maffiába. Egy kispályás Falka főnök attól tart, hogy egyik riválisa el akarja tenni láb alól, és bizonyítékot akar szerezni erről. Az ügy a Holdvilág bár hátsó, nem emberek számára fenntartott pókerbarlangjában veszi kezdetét. Cal szerint ez is csak egy lesz a temérdek sok munkájuk közül, de fogalma sincs, mekkorát téved.

 MERT CALT ÉS NIKÓT IS BEÜLTETIK A HINTÁBA. ÉS AZOK, AKIK A HÁTTÉRBŐL A SZÁLAKAT MOZGATJÁK, ÚGY UGATNAK, HOGY KÖZBEN HARAPNAK IS

Borító:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)