figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2010. június 8., kedd

Trófea :)

Gigi jóvoltából kicsiny blogom ismét díjazott lett. :)Akárki, akármit mond, nagyon is jól esnek ezek a pozitív visszajelzések. Látszólag nem nagy dolog, de nekem mégis sokat jelent. :)
Nincs semmi extra feladat a díjjal, csak tovább kell adományozni 10 embernek. Amennyit én képtelen vagyok összeszedni, mert a blogvilágban még csak gólya korú vagyok, úgyhogy egyezzünk ki 5 személyben. :)

Ők pedig a következők a teljesség igénye nélkül :):

1) Olvasokkk! (Mónika és Kethy  könyves blogja) - Azért, mert részben egyezik a könyves izlésünk, meg , mert Mónika volt az első, aki rendszeresen kommentelt a blogomon a kezdet kezdetén. :)

2) FFG  Book (Fantasy girl könyves blogja) - azért, mert ő hívta fel a figyelmemet a magyar fantasy szerzőkre, továbbá mindketten eszméletlenül tudunk áradozni a könyvekről (sokszor pont egymásnak) :)

3) Amadea  (Amadea könyves blogja) - Azért, mert nagyon sok olyan könyvet olvas, ami mellett valószínűleg elmennék, de a véleménye alapján felfigyeltem rá,  megvettem, és nem csalódtam (Pl. Átkozott boszorkák)

4) Könyvoázis (Szanik könyves blogja) - Azért , mert neki is az Vámpírakadémia az egyik kedvenc sorozata :)

5) Gigi olvasmányai (Gigi könyves blogja) - Bár ő már megkapta, de én most visszadobom neki, mert majdnem egyezik a könyves ízlésünk (99%) amiben meg nem egyezünk, arról meggyőzzük egymást :), és, ahogyan ő is mondta, jó olyan emberekkel is találkozni, akik többségében angolul olvasnak.:)

5 megjegyzés:

 1. Ó, nagyon szépen köszönöm. :) Ennek most nagyon örülök. :))

  VálaszTörlés
 2. Azért jöttem, hogy a VA3-as kritikádat olvassam, és reggel korán ekkora hírt látok a főoldaladon :D
  Nagyon szépen köszönöm!!! *pattog, pattog, pattog*

  VálaszTörlés
 3. Látod, látod! Érdemes hozzám benézni! :)

  VálaszTörlés
 4. Egyébként meg nagyon szívesen :D (Csak ez lemaradt az előző kommentből :D )

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)