figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2009. december 15., kedd

Mi kerül a fa alá?

Gondoltam 2 könyv jellemzése között a közelgő karácsony apropójából feldobok egy kérdést, amire kíváncsian várom a válaszaitokat.Valószínűleg sokan kérnek/szeretnének könyvet karácsonyra a Jézuskától :) (Már csak abból kiindulva, hogy elég sokan olvasnak  megszállottan, mint én, és mi lenne megfelelőbb alkalom, hogy könyvhöz jusson az ember, ha nem a karácsony) Arra lennék kíváncsi, hogy ki milyen olvasmányt szeretne leginkább a karácsonyfa alatt látni? :)
Lehet nyilatkozni. Csak bátran! :)
 Utólag jutott eszembe, hogy milyen egy kis dög vagyok. Én itt kérdezgetek, a saját választásomat meg nem írom le. De most akkor korrigálok.
100%, hogy a fa alatt találom majd Sarah Ockler: Twenty boys summer c. könyvét. És majd "nagyon" meglepődök, mintha nem tudtam volna róla.:) A többi könyv viszont tényleg meglepi lesz , de mindenképpen olyanok, amik szerepelnek a listámon.:)

2 megjegyzés:

 1. Nekem van egy könyves listám, amiről anyu és az öcsém választani szokott. Így bár tudom, hogy könyvet vesznek, mégis van meglepetés, mert azt nem árulják el, hogy a sok közül melyiket fogom megkapni.
  Mondjuk azt tudom, hogy Kate Furnivall A vörös sál című könyve ott lesz a fa alatt - anyu nem volt elég ügyes a választásban, segíteni kellett neki. ;)

  VálaszTörlés
 2. Úgy látom a lista nem csak nálam bevált dolog.:) Nálunk is így van. Kiadom a listát,az érintettek arról válogatnak.
  Egy könyvről már én is tudom,hogy ott lesz a fa alatt, de csak azért mert nekem kellett megrendelnem külföldről.
  De amint megérkezett, anyu el is tette azonnal, nehogy kísértésbe essek... :)
  A vörös sállal már én is szemeztem, esélyes, hogy felkerül a listára.:)

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)