figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2009. szeptember 12., szombat

A könyvtáram újabb tagja

Bóklásztam a Bookline oldalán, és akkor megláttam őt:

Olyan régóta kerestem már, de egyszerűen itthon nem lehetett kapni, mert hát magyarul ugye még nem jelent meg. Egy külföldi könyves blogon láttam az ajánlót róla és elsőre jónak tűnt. Utánanéztem még egy kicsit, és mindenhol csak jót olvastam. Gondoltam muszáj megszereznem valahogy. És most sikerült. Azt hiszem elég sokat elmond a tartalomról a könyvborítón található szöveg: "13 oka van annak, hogy meghalt a barátod. Te vagy az egyik "
Már alig várom, hogy megérkezzen. Bár még a szülinapi könyvcsomaggal sem végeztem... :) Ez van.Mondtam én, hogy az örökkévalóság sem lenne elég, arra, hogy elolvassam az összes könyvet , amit szeretnék.:)

4 megjegyzés:

 1. Érdekesnek tűnik ez a könyv, kíváncsian várom a beszámolódat róla. :)

  VálaszTörlés
 2. Ez könyv a következő "áldozat", úgyhogy nemsokára jön róla a bejegyzés. :)

  VálaszTörlés
 3. Mit ne mondjak nagyon megfogott a beszámolod :D oké az egész oldal :D nagyon színesen és élvezetesen írod le a véleményed :D
  azt hiszem levadászom én is ezt a könyvet D:
  megéri elolvasni úgy érzem :D köszi az ajánlást, azt hiszem rendszeresen benézek ide :D
  jah olyan rész van ahol neked lehetne ajánlani mit olvass el? Csa mert ízlésünk eléggé egyezik XD eddig XD szóval van 1 2 miről nem írtál de szerintem említésre méltó D: és én is szeretem :D szerettem D:

  VálaszTörlés
 4. Örülök, hogy tetszik a blog, annak meg végképp, hogy nem unalmasak a beszámolók. :)
  Nekem könyvet ajánlani egyelőre csak így, megjegyzések formájában tudsz, de így is nagyon szívesen várom az ötleteket, hogy mit olvassak. :)

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)