figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2016. május 1., vasárnap

Megjelenő szépségek (47) - május


Ahogy elnéztem a külföldi megjelenéseket erre a hónapra, megint csak elég kevéske az, ami igazán felkeltette a figyelmem.

Rájöttem arra, hogy ez most már nagyjából úgy is lesz a továbbiakban is, mert tudatosan igyekszem csökkenteni a várólista mennyiségét. Igyekszem csak azokat a könyveket listára tenni, amik tényleg érdekelnek és nem csak egy futó fellángolás miatt tetszenek meg. Annak nem látom értelmét, hogy listára vegyem, majd 1-2 hónap múlva "Mit szívtam én, mikor ezt listára tettem?" felkiáltással töröljem az adott regény olvasás nélkül.
Szóval éljen a tudatosság!


Ennek jegyében, mint már említettem, kevés, csak 3 kiemelt olvasmány van májusra.

Rick Yancey: The Last Star - Na, igen, ez az, amit nem mostanában fogok olvasni, tekintve, hogy még a második részhez sem volt szerencsém. De mivel ez egy trilógia, így talán még van is esélyem befejezni ennek ellenére. Egyszer. Majd.
Megjelenés: május 24.

26160134J.A. Redmerski:Behind the Hands that Kill - Sokkolva vettem észre, hogy a nemrég olvasott Killing Sarainak, illetve annak a sorozatnak ez már a 6. része. Legutóbb, mikor néztem, még csak 4 résznél tartott.. Ha a Yancey sorozatra azt mondtam, hogy majd egyszer befejezem, akkor erre nem tudom, mit mondjak. Tény, hogy az első rész rohadt jó volt, és egyértelmű, hogy valamikor sorra venném a többi kötetet is, de mikor????
Megjelenés: május

Morgan Matson: The Unexpected Everything A tegnapi összegzésben már említettem, hogy félek egy kicsit ettől a könyvtől. Valahogy az előző regény nem igazán jött be, így csak reménykedni tudok, hogy ez legalább olyan jó lesz, mint az Amy and Rogers's Epic Detour.
Megjelenés: május 3.

2 megjegyzés:

 1. Szia, szoktam olvasgatni a blogod, nagyon tetszik (és most fölfedeztem a lopasgátlód is! :D Supnat forever), szóval én is blogspotos lennék, viszont látok nálad par olyan oldal menüpontot, amit szívesen kitennék én is, de nem tudom, hol találom. Segítenél? Az emsilcimem: kerdoastrologia@gmail.com
  Kösziiii!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Eszter!

   Az email címem nancy.bookheaven@gmail.com, ide megírhatod a kérdéseidet, ha tudok, nagyon szívesen segítek. :)

   Nancy

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)