figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. július 1., szerda

Megjelenő szépségek (38) - július

Már el is telt az  első hónap a nyárból. Vagy mondjam inkább azt, hogy még két hónap hátravan? Igen, ez a második verzió határozottan jobban hangzik, úgyhogy maradunk ennél.

Remélem mindenkinek jól telik a nyár, igaz, eddig nem különösebben volt jó idő. De majd most! Jövő hétre mond olyan meleget, hogy a nyelvünk is ki fog lógni, de nem baj, mert most van itt az ideje és végre lehet a medencébe lógatni a lábunk (vagy vödörbe az asztal alatt, kinek milyenek a lehetőségei), és lehet az árnyékban olvasgatni.

Most sincs olyan sok megjelenés, ami engem annyira érdekelne, de az előző hónap tapasztalatai alapján ez is bőven sok.

Lisa Schroeder: All We Have is Now: Nincs szinte hét, mikor ne jelenne meg egy - egy rémhír, ami a Föld és az emberiség végét jelezné elő. Ebbe az aktualitásba kapaszkodik bele a cselekmény, és az utolsó napokban mutatja be néhány fiatal életét. Schroeder könyvei jók, bár eddig még csak verses regényeket olvastam tőle, de szerintem ezzel sem lesz gond.
Megjelenés: július 28.

Ellen Hopkins: Love Lies Beneath Egy újabb Hopkins regény, ami ezúttal a felnőtteket célozza meg az írónőtől már jól megszokott verses formátumban. Már csak azért is kíváncsi vagyok rá, mert elég sokan lehúzták ezt a regényét.
Megjelenés: július 21.

Jessica Sorensen: The Year I Became Isabella Anders Egy újabb Sorensen regény. Bevallom, nem tudom miről szól a könyv, de nem is baj. Ő nálam automatikus szerző, a könyvei automatikusan repülnek a listámra, vele nem tudok mellényúlni.
Megjelenés: július 7.


J.R. Johansson: Mania A második rész elég eseménydús volt, voltak benne érdekes fordulatok, így naná, hogy elolvasom a harmadik részt is, igaz, valószínűleg majd csak a magyar megjelenéskor, de jó tudni, hogy angolul már elérhető lesz.
Megjelenés: július 8.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)