figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2015. május 1., péntek

Megjelenő szépségek (36) - május

Már csak egy hónap és kitör a nyáááár. El nem tudom mondani, hogy mennyire várom. Mondjuk még jobban várnám, ha itthon maradhatnék és nem kéne dolgozni, de na. Akkor miből vennék könyveket?

A május, mint már a tegnapi posztomban is említettem, elég zsúfolt, nagyon sok a tervezett program, úgyhogy sok időm nem lesz olvasni. Ami lesz annak a felében szerintem el fogok aludni a könyv fölött. Van ilyen. De azért számba vettem milyen megjelenések is érdekelnek a hónapban.
Colleen Hoover & Tarryn Fisher: Never Never: Part Two  Az első rész meglepő módon iszonyatosan tetszett és persze akkora függővéggel ért véget, mint a ház, ezért nagyon várom már, hogy miként folytatódik Charlie és Silas nem mindennapi története. 
Megjelenés: május 17. Kasie West: The Fill-In Boyfriend Már olvastam az irónőtől, a másik regénye egy könnyed kis ya-volt, nem olyan nagyon emlékezetes, de kikapcsolódásra tökéletes, ezért kapott ez a regény is egy esélyt.
                                      Megjelenés: május 5.


Jamie McGuire: Beautiful Sacrifice A 3. Maddox-tesó története. Ugyan még csak az első részt olvastam nemrégiben, de volt annyira jó, hogy ez is automatikusan felkerült a listámra. És gyönyőrű a borítója, imádom! 
Megjelenés: május 31.


Susan Ee: End of Days Az e havi közös olvasmányom Abstracttal, egyébként meg a várva várt befejezése az Angelfall - trilógiának. Nagyon kíváncsi leszek, milyen lett, méltó lesz - e az előző két részhez. A borító már megnyert magának! (na, nem mintha olyan nagyon nehéz lett volna...)
Megjelenés: május 12.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)