figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2014. november 1., szombat

Megjelenő szépségek (30) - november

Mostanában gyakran rápillantok a naptárra és komolyan azt hiszem , hogy káprázik a szemem. Annyira hihetetlen, hogy már november van, hiszen csak most kezdtük az évet, és lám már el is érkezett az év utolsó előtti hónapja. Ha kipihente mindenki a halloween-t, indulhat a vérre menő küzdelem az ajándékokért, amik majd a karácsonyfa alatt landolnak. Itt az ideje a könyveket is begyűjteni, mert nem csak külföldön, hanem itthon is most indul vagy már el is indult a könyvdömping. Lássuk a külföldi kínálat egy részét, hátha valaki itt találja meg a tökéletes ajándékot.


Sajnos nem sok olyan könyv van ebben a hónapban, ami szerény személyemet érdekli, de talán ez nem is annyira sajnos.
Ahogy közeleg az év vége, úgy fogy az olvasásra szánt időm is, szóval ez a mennyiség is bőven elég lesz erre a hónapra, arról nem is beszélve, hogy így talán be tudok hozni valamennyit az eddigi lemaradásaimon.
De nézzük mik azok, amik különleges figyelmet kapnak tőlem.

Michelle Hodkin: The Retribution of Mara Dyer Az év talán egyik leginkább várt könyve. Befejeződik Mara Dyer története, de egyelőre még fogalmam sincs, hogy miként. Mindenesetre nagyon várom, hogy a postás ideérjen a könyvvel, ami már útban van felém, és ha minden igaz az írónő dedikálta is, úgyhogy fokozott a várakozást!
Megjelenés: november 4.


Janet Evanovich and Lee Goldberg: The Job Az egyik legújabb nagy kedvenc sorozatom 3. része. Igaz, még a második részt sem sikerült olvasnom, de amennyire tetszett az első rész, semmi kétségem, hogy hamarosan sorra kerül és tuti, hogy ez a 3. rész is követi majd. Igazi fénypont lehet a borús napokon ez a rettenetesen szórakoztató regény.
Megjelenés: november 18.

Ennyi a novemberi szépségekről, ami tény, hogy kevés általánosságban véve, számomra viszont bőven elég.

4 megjegyzés:

 1. Ezt nem hiszem el! Végre, mikor nekem is kevés van, neked még kevesebb. :D :D *duzzog* :D
  Amúgy Mara Dyer <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi :) Ez már úgy látszik, tendencia :D És igen, Mara Dyer <3

   Törlés
 2. Áh, ebben a hónapban én is alig találtam valami érdekeset... Meg jövő hónapban sem fogok. Nem tudom mi van, karácsony előtt nem kéne jobban rákapcsolniuk? Vagy csak az ízlésemmel van baj? :D Persze, tudom, örülni kéne, hogy végre nem növelem újabb húsz könyvvel a mérföldes várólistámat, na de akkor is...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem, csak a mi ízlésünkkel van baj :D Meg az lehet, hogy itthon hozzá vagyunk szokva, hogy a kiadók karácsony előtt pörögnek fel igazán. Kint meg, ha megnézed egész évben , folyamatosan ontják magukból a könyveket. Lehet, hogy ők az év végét már pihenésre használják, amit nagyon tudok díjazni :)))

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)