figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. október 10., csütörtök

Mutogatós poszt

Nem kell megijedni, nem mentem át szatírba és nem ugrom ki a képernyőből egy szál semmiben, egyszerűen csak a héten, egészen pontosan tegnap és ma, két olyan dolgot is hozott a postás, amit szeretnék megmutizni (és normál esetben most vágtam volna nyakon saját magam ezért a szóhasználatért, de ma nem normál eset van, mert örülök, mint majom annak a bizonyos testrészének).

Szóval nem is olyan régen beszámoltam különböző közösségi oldalakon arról, hogy sikerült nyernem egy dedikált Kelley Armstrong könyvet (Thirteen), amitől teljesen oda meg vissza voltam. Jelen pillanatban pedig azért vagyok oda  meg vissza, mert ez a fent nevezett regény dedikálva már a birtokomban van, ma érkezett meg vele a postás. A családdal közöltem, hogy koszos kézzel ne is merészeljenek még rágondolni sem, nemhogy hozzáérni. Legszívesebben üvegburába tenném, és úgy helyezném el a polcon, de üvegbura híján még dolgoznom kell valami kivitelezhetőbb tárolási módon.
Mindenesetre addig is itt van néhány fénykép a kis drágáról, aláírással , mindennel.Mondjuk nem most lesz az, amikor, odajutok, hogy kézbe vegyem, tekintve, hogy ez egy sorozat 13. része és én ennek a sorozatnak még csak az első részét olvastam, igaz, idénre még tervbe van véve a második, de a vége még akkor is messze van. Mindegy, az a lényeg, hogy már itt van , és az enyém. :)

A másik, amit meg akartam mutizni (itt elcsattant egy újabb képzeletbeli nyakleves), az a legújabb nagy szerelmem, ami tegnap érkezett. A tumblr oldalakon nézelődve bukkantam rá egy részletre belőle, és szerelem volt első látásra, pedig még azt sem tudtam miből származik a részlet. Aztán veszett  nyomozásba kezdem, aminek folytán ráleltem erre a gyöngyszemre.Ez a könyvecske egy verseskötet, ami nagyon rövidke kis versikéket tartalmaz, de egyik sem mondanivaló nélküli. Címéből is kiderül, hogy főleg a szeretet témaköréből kerültek ki a kis költemények.
Ha valaki kíváncsi néhány részletre, akkor a költő (ez csak nekem hangzik olyan furán?) tumblr oldalán bele is pillanthat.
Biztos, hogy fogtok még hallani erről a könyvről tőlem, mert az első néhány vers után is már imádom.

Szóval ezeket a szépségeket szerettem volna megmutatni nektek.

4 megjegyzés:

 1. Fel kell olvasnod belőle valamikor! *.* (A versikésből)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha gyors altatóra vágysz, akkor nagyon szívesen. :D Állítólag jól lehet aludni a hangomra xD

   Törlés
  2. Az megy magamtól is... felettébb profi vagyok. :D Bár bevállalnám, ha eljutnánk oda, hogy véégre tudunk hosszabban csacsogni 5 percnél. Addig itt vannak nekem ezek a versek meg az ágyikóm. *.*

   Törlés
  3. Tudom, ez az én saram :((( Egyszerűen nem bírtam ébren maradni, de majd ma!!!
   Az alvással nekem sincsenek gondjaim, ezt a tegnapi eset is jól példázza :)

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)