figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. augusztus 20., kedd

Vegyes felvágott (28)

Tudom, hogy azt ígértem, nem nagyon lesz vegyes felvágott mostanában, de annyi hír látott napvilágot, hogy muszáj egyet beiktatnom.


Először is lerántották a leplet a Bloodlines (vérvonalak) c. sorozat 5. részének címéről, igaz, még a 4. rész (The Fiery Heart) sem jelent meg. Tehát a sorozat utolsó előtti részének címe: Silver Shadows.

Egyébként ijesztő, hogy már ebből is az 5. rész jön lassan. Kíváncsi leszek mit lesz a követlező YA projectje Richelle Meadnek vagy, hogy lesz - e egyáltalán a Bloodlines után.

Aztán, szintén Richelle Mead-nél maradva, megkaptuk a beígért második fejezetet is a The Fiery Heart-ból, Sydney szemszögéből. Az alábbi linken el is tudjátok olvasni.

A harmadik hír egy megfilmesítéssel kapcsolatos, mégpedig a nagy sikernek örvendő Fallenről van szó. Ugyanis nem olyan rég az írónő a weboldalán hozta nyilvánosságra, hogy megvan a két főszereplő, akik Luce-t és Danielt alakítják majd. A forgatás idén szeptemberben kezdődik. Egyéb szereplőkről nem szólnak még a hírek, de az írónő ígérete szerint hamarosan a Camet alakító színészre is fény derül. De addig is itt vannak, akik már biztosak. 
Daniel Grigorit Jeremy Irvine kelti majd életre a filmvásznon. Őt többek között a Now is Good c. Jenny Downham regény ( magyarul Amíg élek címen jelent meg a könyv) adaptációjában láthattuk Dakota Fanning oldalán, illetve a Szép remények legújabb filmváltozatában.
Mondjuk sántít a dolog, mert Daniel a könyvben szőke, de hát istenem, feltalálták már a hajfestéket. :)

Jeremy Irvine, mint Daniel Grigori

Lucinda Price - t Addison Timlin fogja alakítani. Őt legfőképpen a Zero Hour című sorozatban láthattátok, ezen kívül nem voltak még jelentősebb szerepei. Talán pont a Fallen fogja meghozni neki az áhított igazi hírnevet.
Addison Timlin, mint Lucinda Price
forrás: http://laurenkatebooks.net/fallen-movie-officially-cast/

Ti mit szóltok hozzájuk? Így képzeltétek a fő párost? Kit látnátok legszívesebben Cam szerepében?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)