figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. augusztus 19., hétfő

Szülinapos megújulás

Az az igazság, hogy idén csúfosan feledésbe merült a blog szülinapja. Nem, hogy kiírni elfelejtettem, de úgy általánosságban is totálisan kiment a fejemből. Mentségemre legyen szólva, máson kattogott az agyam.
Így tegnap hirtelen felindulásból úgy döntöttem, hogy kárpótlásként ezzel a kinézet váltással ünneplem meg ezt az eseményt, azt, hogy 4 évesek lettünk. Vért izzadtam mire kész lett, mert a blogger kezelőfelülete nem igazán volt együttműködő hangulatában és ahol lehetett, ott keresztbe tett nekem, de elnézem neki.
Hatalmas szám ez a 4 év a  bloggervilágban, nem sok blog éli meg ezt az életkort. De szerintem, aki eddig kitart, még nagyon sokáig fogja csinálni. :)
Voltak mélypontok ezalatt a négy év alatt, nem sok, de volt, és voltak annál kellemesebb pillanatok is. de azt hiszem ez mind  hozzátartozik ehhez a tevékenységhez és ettől lesz annyira szép, annyira szerethető.
Annyira a részemmé vált mostanra, hogy nem tudom, tudnék - e nélküle élni. Az agyam teljesen rá van állva, sokszor olvasás közben már fogalmazom a bejegyzést.
Remélem még sokáig lesz lehetőségem írni magamnak és nektek! Köszönöm, hogy eddig velem tartottatok, és ezentúl is várok mindenkit szeretettel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)