figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2013. február 4., hétfő

Megjelenő szépségek (10) - február

Ebben a hónapban nem lesz sok engem érdeklő újdonság, viszont az a kevéske annál fontosabb.1) Richelle Mead: The Indigo Spell Azt hiszem ehhez nem kell különösebb kommentárt fűznöm. Az egyik kedvenc sorozatom, nagyon nagyon várom már az új részt,ennek megfelelően már hónapokkal ezelőtt előrendeltem, hogy biztosan ne maradjak le róla. Egyértelműen előnyt élvez.
Megjelenlés: február 12.

2) Ruta Sepetys: Out of the Easy Az írónő előző könyve, az Árnyalatnyi remény annyira  megnyert magának, hogy természetes, hogy ezt is elolvasom. Egy a prostitúcióval körülvett lány álmairól, kitörésről szól, hogyan küzd a jobb életért, azért, hogy bebizonyítsa jobb élet is létezik,  minthogy a férfiak kénye kedvének tegye ki magát.
Megjelenés: február 12.

3) Courtney Cole: If You Stay Egyszerűen csak megtetszett a borító és mivel nincs sok megjelenés a hónapban, így bele is fért a kupacba. Remélem jó lesz.
Megjelenés: február 12.

4) Laurie Boyle Compton: Blaze A borítóra figyeltem fel, aztán elolvastam a fülszöveget is, és úgy döntöttem kap egy esélyt. Egy, a láthatatlanságból kitörni készülő lány kalandjai jónak ígérkeznek.
Megjelenés: február 1.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)