figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2011. augusztus 24., szerda

A klasszikus is lehet jó

Gigivel megint gondoltunk egy nagyot (ő kigondolta én meg lelkesen belementem :D), és belevágtunk egy, a klasszikus irodalmat főleg a YA rajongók körében népszerűsítő akcióba.
Mivel mindkettőnk blogja nagyrészt a fiataloknak szóló könyvekkel foglalkozik, így nem árt egy -egy klasszikust is beszúrni a repertoárba, mert egy kis igazi, szó szoros értelmében vett irodalom senkinek nem árt meg (még nekem sem :D), sőt néha kimondottan jól esik. A legtöbb fiatal pedig köztudottan nem rajong értük, annak ellenére, hogy vannak köztük nagyon nagyon jók.
Ezeket a klasszikusokról szóló posztokat, az alábbi logóval fogjuk ellátni és összegyűjtve elolvashatóak majd a bejegyzések a blog oldalán lévő logóra kattintva:

Reméljük, hogy ezzel meghozzuk pár nem épp modern,  nem kortárs szerző könyveihez is a fiatalság (ha-ha, mert mi annyira öregek vagyunk....) kedvét, és ebből a műfajból is kedvencekre lelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)