figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2011. május 25., szerda

Irigység felsőfokon

Az évnek ebben az időszakában nem szeretek a külföldi könyves bloggerek blogjain bóklászni, mert csak fájdítom a szívem. Hogy miért? Mert ilyen tájt zajlik a könyves berkekben az egyik legnagyobbnak számító esemény New Yorkban, mégpedig a Book Expo America.
Mindenki aki számít, legyen szó kiadóról, íróról, bloggerről vagy csak lelkes olvasóról, az biztos, hogy ellátogat, ha teheti.
Mondhatni olyan , mint nálunk a könyvhét, csak egy iciripicirit nagyobb volumenű. Nem egy olyan külföldi blogot követek, ahol már hónapok óta erre az eseményre készülnek. Olyan, mint egy hatalmas nagy egyhetes könyves buli.
Természetesen programokban nincs hiány, megszámlálhatatlan dedikálás, előadás, különböző könyvekkel kapcsolatos esemény( pl. borító leleplezés)  várja az érdeklődőket, amellett, hogy szinte nincs könyv, amit ne lehetne ott helyben megvenni.

Tavaly elhatároztam, hogy egyszer, ha törik, ha szakad, eljutok én is erre a rendezvényre. Az biztos, hogy bele is fogok bolondulni. Úgy fogok a standok között rohangálni, mint a kisgyerek a világ legnagyobb játékboltjában :)
Szóval ilyenkor elkerülöm a blogokat, mert komolyan rossz nézni azt a mennyiségű könyvet, amit ott megkaparintanak néhányan. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)