figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2010. november 14., vasárnap

Melyik könyvhős lennék?

FFG- től, Amadeától és Könyvmolytól  kaptam egy érdekes kis játékot az imént, ami szorosan kapcsolódik a könyvek világához.
A játék egyszerű, mindösszesen egyetlen egy kérdésre kell válaszolni és tovább lehet passzolni azoknak, akiknek szeretnénk.

Melyik könyvhős lennék?Első ránézésre azt hittem, ez milyen egy egyszerű kis kérdés, gyorsan rábökök egy kedvenc karakterre aztán már meg is van a válasz.
Korántsem megy ennyire könnyen a választás. Több esélyes karakter is volt, aztán különböző megfontolásokból, és különböző indokok alapján a számukat lecsökkentettem kettőre, abból meg sikerült kiválasztani a befutót, aki pedig Vanda, Stephenie Meyer Burok című könyvéből.
Hogy miért? Szerintem egyértelmű. Csupa jóság, csupa kedvesség, nagy a szíve, mindazok ellenére, amin keresztül ment a történet elején és mégis bármire kész a szeretteiért. Az ő szerepébe nagyon szívesen belebújnék.

Nagyon kíváncsi lennék, hogy Szanik, Mónika és Kethy és Niki kinek a bőrébe bújnának.

3 megjegyzés:

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)