figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2010. augusztus 12., csütörtök

Első szülinap

Én is beállok a szülinapos blogok sorába.

Pont ma egy éve,hogy elkezdtem külön könyves blogot vezetni. Előtte a személyes blogomra írogattam a könyvekről alkotott véleményemet, de azt egy idő után kinőtték és saját helyet követeltek maguknak. Így tavaly egy verőfényes augusztus 12-i napon megszületett a drága.
Azóta több kinézet változáson is átesett,alkalmazások kerültek fel rá, és tűntek el róla. De az első szülinap alkalmas volt arra, hogy egy kicsit nagyobb változást is eszközöljek. Ezért időzítettem mostanra a névváltozást. Az előző név nem volt a legpraktikusabb a hosszát tekintve. Így most  lényegesen rövidebbet kapott, de leírásban, alcímben meghagytam a régit, hogy azok is megtaláljanak, akik már rég nem jártak itt nálam :) Köszönöm mindenkinek, aki a szavazatával segített a döntésben! :)
Sok mindenkit megismertem mióta jelen vagyok a blogvilágban, sőt néhány jó barátra is szerte tettem. Mert ugye mi hozná össze a z embereket a legjobban, ha nem az olvasás és a könyvek szeretete.
Nem tudok pontos statisztikát adni az elmúlt egy év látogatottságával kapcsolatban, mert nem a legelejétől vezetem. De egy biztos, több, mint 10.000 látogató járt erre összesen, Ha ezt a mostanit nem számítom, akkor 108 bejegyzés született kisebb nagyobb rendszerességgel, ehhez jön kereken 150 komment, amit nektek, olvasóknak köszönhetek. :)
Remélem tetszik az új kinézet, és ezután is benéztek majd ide hozzám, az én kis könyves mennyországomba :D

6 megjegyzés:

 1. Boldog évfordulót!!!:) Szeretem az ajánlóidat olvasni, szóval még vagy 1000 ilyen alkalmat!:)

  VálaszTörlés
 2. Boldog szülinapot Nancy blogja! ;) Egyetértek Szanikkal, még írj jó sok könyvajánlót nekünk! :)

  VálaszTörlés
 3. @Szanik Köszönöm, szépen, aranyos vagy :D Én is remélem, hogy még jó pár évig köztetek, könyves bloggerek között maradok :D

  @Mónika Nagyon köszönöm, és ígérem megpróbálok továbbra is érdekes könyvekről jó kis ajánlókat írni nektek! :)

  VálaszTörlés
 4. Boldog születésnapot! Még sokszor ennyit mindannyiunk örömére. :)

  VálaszTörlés
 5. Boldog szülinapot!
  Igen én is egyetértek írj még sokáig könyvekről. És ha már itt vagyok lehet egy kérdésem a bloggal kapcsolatban: Hogy tudtál ilyeneket csinálni: főoldal, angol nyelvű megjelenések infók, magyar nyelvű megjelenések?

  VálaszTörlés
 6. @Angi Köszönöm szépen :) Igyekezni fogok! :)

  @Mary Alexa Drown Köszönöm a jókívánságokat! :)
  Olyat ott tudsz csinálni, ahol a bejegyzéseket írod (ha blogspotos vagy), az oldalak szerkesztése menüpontban. Ha nem sikerülne, írj nekem egy emailt, és leírom neked részletesebben.

  VálaszTörlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)