figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2017. november 26., vasárnap

Év végi Book Tag


Az én kis tag-dílerem (aka. Abstractelf) ismét megdobott egy adaggal, azaz egy új taggel, ami már kicsit az évi zárás előkészítésére és a jövő évi tervek átgondolására késztet. Kérdezhetitek, hogy nem korai ez egy kicsit? Higgyétek el, hamarabb itt lesz az év vége, mint azt gondolnátok, úgyhogy nem tartom korainak, ráadásul, ez még nem a végleges zárás, csak a ráhangolódás.

Lássuk, milyen szempontok akadtak ezúttal az utamba.



1. Milyen könyvet kezdtél el már, amit be kell fejezned?
Jelenleg egy könyv van, amit szeretnék mindenképpen még idén befejezni, és ez nem más, mint A válasz. Elég régen elkezdtem már olvasni, de ez nem az a könyv, amit egyszerre el lehet fogyasztani, gyakran meg kell állni vele a szerzők javaslatára, meg tény, hogy túl sok benne az infó, ami egyszerre egyenesen fogyaszthatatlan. A másik két jelenleg is olvasott könyvemmel nem lesz gond, azokat simán befejezem.



2. Van ún. őszi könyved, amivel könnyebben átlépsz az év végi időszakba?
Nincs. Ezt már több helyen is említettem, nincsenek kimondottan évszakhoz köthető regényeim, műfajaim.

3. Milyen új megjelenést vársz még?
Ha minden igaz, idénre már nincs nagyon várt új megjelenésem (ami a várólistám szempontjából hatalmas örömre ad okot).

4. Mi az a három könyv, amit idén még nagyon el akarsz olvasni?
Mindenképpen olvasni szeretném James Arthur önéletrajzi könyvét, az AZ-t, és az Asszertivitás c. könyvet, mert néha szakmai irodalom is a kezembe kerül.



5. Van-e olyan könyv, ami még esélyes az év könyve címre?
Nem valószínű, hogy lesz trónbitorlás, de ki tudja... Soha ne mondd, hogy soha, hogy ezzel az elcsépelt mondattal éljek.

6. Elkezdted-e már a jövő évi tervezést?
Nagyon nagy vonalakban már igen. Tudom nagyjából, hogy milyen kihívásokban szeretnék részt venni, és Abstract is kijelölte már a nekem szánt olvasmányokat, amiből majd kettőt kell választanom. Ennél nagyobb részletekbe még nem merültem. Ahhoz még tényleg korán van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)