figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. december 1., szombat

Megjelenő szépségek (8) - december

Ha hónap eleje, akkor megjelenések.
December egy kicsit pang ilyen szempontból nálam. Nem sok könyv jelenik meg, amit olyan nagyon akarok, mindösszesen négy.
Így talán lesz esélyem el is olvasni őket, bár én már inkább nem tervezek olvasmányokat, mert úgyis mindig mást olvasok...
Na, de lássuk azt a négyet, amit kinéztem magamnak decemberre.1) Emily Mckay: The Farm Nem is tudom, mi fogott meg benne. A fülszöveg alapján is érdekesnek tűnik, meg hozzájön ez a borongós hangulatot sejtető borító is. Meglátjuk milyen lesz.
Megjelenés: december 4. 


2) Molly McAdams: From Ashes Az írónő előző könyvére is szemet vetettem, de jó szokásomhoz híven még nem tudtam azt sem elolvasni. Ezt természetesen nem tántorított el attól, hogy ezt is listára tegyem. Egyszer majd csak eljutok addig :)
Megjelenés: december 11.

3) Abbi Glines: Fallen Too Far Megtetszett a fülszöveg meg a borító még akkor is, ha kicsit mindkettő elcsépelt. Ez van, aztán lehet, hogy olyan überszuper könyv lesz, hogy nem bírok majd elszakadni tőle.
Nem hallottam rosszat az írónő könyveiről, annak ellenére, hogy magánkiadós.
Megjelenés: december 16.

4) Cynthia Hand: Radiant Bevallom, ez egy kicsit kakukktojás a decemberi megjelenések közül, mert ez nem önálló könyv, hanem kiegészítő kötet. Azonban mivel imádom az Angyalsorsot, nem kérdés, hogy ezt is elolvasom.
Megjelenés: december 4.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)