figyelmeztetés

A leírások olyan dolgokat is tartalmazhatnak, amik előrevetítik a könyvek történetének alakulását. Próbáltam minél kevesebb konkrétumot elárulni, de nem mindig sikerült, úgyhogy óvatosan olvassa, aki nem akarja előre tudni mi történik a könyvben.


2012. június 6., szerda

Vegyes felvágott (2)

Újabb vegyes felvágottal jelentkezem és hoztam nektek néhány hírmorzsikát.

Minap nézelődtem, és Cynthia Hand blogján láttam, hogy felfedte az Unearthly sorozat 3. részének címét, ami a Boundless lett. A rész egyébként 2013. januárjában jelenik majd meg, ami igencsak odébb van még, de addig van olvasnivaló bőven. Fülszöveg és borító még nincs, de amint lesz, azonnal beszámolok majd róla.

Kárpótlásul hoztam egy másik szépséges borítót, még pedig a Füst és Csont leányának folytatásáét. Hát, mit ne mondjak ez se csúnya, sőt nekem jobban is tetszik, mint az első részé.


Nektek melyik tetszik jobban? Az első részé vagy a másodiké?

4 megjegyzés:

 1. Egyértelműen a másodiké.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Akkor egy véleményen vagyunk. :) Nálam is határozottan a második rész borítója a nyerő. Tetszik ez a fekete- fehér - szürke - vörös(piros) kombináció.

   Törlés
 2. Sziasztok!

  Azt nem tudjátok, hogy mikor jelenik meg a Füst és Csont leánya folytatása? Pontosabban a 2,5-és a 3. része?
  Előre is köszönöm a válaszokat! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A 3. részt még idénre ígérte a kiadó, a 2.5-et nem tudom, hogy egyáltalán kiadják - e, mivel csak kiegészítő novella. Nem minden kiadó vállalja be.

   Törlés

Ki vele, mi nyomja a szívedet? ;)